Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

droom chalet

Maatwerk chalets

Het aanschaffen van een chalet op maat is altijd een beetje spannend. U hebt natuurlijk zelf bepaalde ideeën en verwachtingen voor uw gedroomde maatwerk chalets, maar komt dat ook echt zo tot leven?

Wij van Reuvers Recreatie snappen heel goed dat het uitbesteden van uw op maat gemaakte droom chalet best wel spannend is. Want komt het resultaat er net zo uit te zien als u in gedachten voor u heeft gezien al die tijd? Dat is wel ons doel! Wij nemen rustig de tijd om met u te gaan zitten en het samen te hebben over uw ideeën, visies en dromen voor uw nieuwe maatwerk chalets. Aan de hand van deze intake worden er ook professionele schetsen gemaakt zodat we zeker weten dat hetgeen wat wij gaan bouwen, ook hetgeen is wat u voor ogen heeft.

Ieder chalet is uniek

Het maakt niet uit voor welk doel uw chalet is. Van vakantiewoning tot mantelzorgwoning tot noem het maar op, wij van Reuvers Recreatie zijn erop gebrand om uw chalet helemaal op uw wensen en eisen af te stellen. De woning moet natuurlijk niet alleen een lust voor het oog zijn, maar de woning moet ook praktisch zijn. Iedere chalet zal een eigen doel hebben, iedere chalet zal andere bewoners hebben. Daarom is iedere chalet die bij bouwen uniek.

Chalet voorzieningen

Los van het feit dat onze maatwerk chalets helemaal worden afgesteld op uw wensen betreffende de indeling en uiterlijk, een chalet heeft natuurlijk ook bepaalde voorzieningen nodig. Al onze chalets zullen (indien gewenst) ontworpen en gebouwd worden met een keuken, sanitair, cv en een airco. Op basis van uw wensen kunt u kiezen voor 3 soorten pakketten voor het realiseren van uw chalet. U kunt een keuze maken tussen het Basis pakket, het Plus pakket en het Pro pakket. Samen zullen wij met u kijken welk pakket er het beste aansluit op uw wensen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Zoek je ook een maatwerk chalet of wil je er een laten renoveren?

Offerte opvragen?

Neem contact met ons op

Zoek je een CV, Airco, of een ander product voor in je chalet of stacaravan? We helpen je graag!

Welkom bij

Reuvers Recreatie

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

KOFFIE
Melk en suiker naar wens
RISTRETTO
Melk en suiker naar wens
ESPRESSO
Melk en suiker naar wens
THEE
Melk en suiker naar wens
FRISDRANK