Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze service

Service is iets wat wij bij Reuvers Recreatie hoog in het vaandel hebben staan. Van nazorg van jouw nieuwe maatwerk chalet of stacaravan tot het transport van jouw huidige of nieuwe recreatiewoning. Wij bieden de beste service voor jouw recreatiewoning!

Service voor jouw recreatiewoning

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er na het afronden van jouw chalet of het verplaatsen van jouw stacaravan iets niet helemaal naar wens is. Denk bijvoorbeeld aan bijvoorbeeld een storing aan de Cv-ketel of problemen met de stroom of de airco. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Maar geen zorgen, wij van Reuvers Recreatie leveren niks minder dan de allerbeste service voor jouw recreatiewoning! Onze vakmensen staan altijd klaar voor  eventuele nazorg. Zo zorgen we er samen voor dat jouw maatwerk chalet of stacaravan in topconditie blijft.

Service voor iedereen

Onze service is niet alleen voor onze eigen chalets of stacaravans. Heb je een chalet of stacaravan ergens anders gekocht, ook dan helpen onze specialisten je graag! Van storingen tot finetunen tot last minute wijzigingen. Wij behandelen iedere recreatiewoning als een van onszelf. Als je opzoek bent naar een partij voor de transport of de aansluiting van jouw bestaande of nieuwe chalet, ook dan zijn wij er voor je.

Relevante service van topkwaliteit

Reuvers Recreatie werkt uitsluitend met de beste materialen. Ook kijken we naar de richtlijnen en vereisten van het buitenland voor als je jouw chalet of stacaravan in het buitenland wilt plaatsen. Niks zo vervelend als er achteraf pas achter komen dat er bepaalde aspecten niet goed of volgens de regels zijn toch? Zo maakt het niet uit wat voor recreatiewoning je wilt of waar je jouw recreatiewoning wilt plaatsen, wij van Reuvers Recreatie zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

 

Zoek je ook een maatwerk chalet of wil je er een laten renoveren?

Offerte opvragen?

Neem contact met ons op

Zoek je een CV, Airco, of een ander product voor in je chalet of stacaravan? We helpen je graag!

Welkom bij

Reuvers Recreatie

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

KOFFIE
Melk en suiker naar wens
RISTRETTO
Melk en suiker naar wens
ESPRESSO
Melk en suiker naar wens
THEE
Melk en suiker naar wens
FRISDRANK