Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

maatwerk chalet

Maatwerk

Droom jij van een maatwerk chalet dat helemaal naar jouw eigen wens is gemaakt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Een chalet dat aan al jouw wensen voldoet

Zoveel mooie, leuke en inspirerende ideeën hebben jouw gedachten al gepasseerd over hoe jouw droom chalet eruit zou zien. Maar waarom zou je het houden bij dromen? Wij van Reuvers Recreatie kunnen niet wachten om deze dromen tot leven te laten komen.

Eindeloze mogelijkheden voor jouw maatwerk chalet!

Wij beginnen altijd met een uitgebreid gesprek om te kijken welke fantastische ideeën je al hebt voor jouw nieuwe chalet. Door dit te combineren met onze creativiteit en expertise, is geen idee te groot of te gek. Daarnaast is het ook volledig aan te passen op jullie prijskaartje. Een aantal voorzieningen zoals een keuken, sanitair, cv en airco komen standaard in de chalets te zitten. Maar op basis van jouw wensen kun je de keuze maken tussen Basis pakket, het Plus pakket en het Pro pakket. Zodra alle keuzes zijn gemaakt maken wij persoonlijke schetsen in 2D en 3D zodat je alvast helemaal weg kunt dromen van jouw nieuwe droom chalet.

 

De realisatie van jouw maatwerk chalet

Wij van Reuvers Recreatie nemen de totale realisatie van jouw maatwerk chalet uit handen. Van het ontwerpen tot het bouwen. Wij zorgen ervoor dat alles wordt ingericht en gebouwd naar jouw wensen en verzekeren je van de beste kwaliteit tot in de kleinste details mogelijk. Een chalet van Reuvers Recreatie voldoet altijd aan de hoogste eisen als het gaat om veiligheid, technische installaties, isolatiewaardes en natuurlijk ook comfort. Dit alles zorgt ervoor dat jouw maatwerk chalet niet alleen een lust voor de ogen is, maar ook bouwtechnisch een waar hoogstandje is.

De keuze voor Reuvers Recreatie, een duurzame keuze

Naast het feit dat we zorgen voor jouw ideale droom chalet, zorgen wij ook voor een levensloopbestendige chalet. Wij werken met goed geïsoleerde gevelbekleding, kozijnen met een hoge isolatiewaarde én met glas dat alleen voldoet aan de hoogste standaarden. Dat in combinatie met het verwerken van vloerverwarming in elke chalet dat bij ons de deur uit gaat, zullen zorgen voor een goed geïsoleerde maatwerk chalet waar aanzienlijk minder gasverbruik door nodig is Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Zoek je ook een maatwerk chalet of wil je er een laten renoveren?

Offerte opvragen?

Neem contact met ons op

Zoek je een CV, Airco, of een ander product voor in je chalet of stacaravan? We helpen je graag!

Welkom bij

Reuvers Recreatie

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

KOFFIE
Melk en suiker naar wens
RISTRETTO
Melk en suiker naar wens
ESPRESSO
Melk en suiker naar wens
THEE
Melk en suiker naar wens
FRISDRANK