Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Renovatie

Chalet renovatie

Net zoals elke woning, heeft ook een chalet onderhoud nodig. Van isolatie tot reparatie tot herindeling. Wij van Reuvers Recreatie zijn gespecialiseerd in chalet renovatie en dragen er graag aan bij dat je nog zo lang mogelijk plezier hebt van je geliefde chalet.

Renovatie in de breedste zin van het woord

Als je chalet al wat ouder is, kunnen er natuurlijk langzamerhand wat gebreken ontstaan. Er kunnen rotte plekken in het hout komen. Of wellicht is er bijvoorbeeld zichtbare waterschade. Maar ook binnen de chalet kunnen natuurlijk wat gebreken ontstaan. Van een keuken die aan alle kanten piept tot een badkamer waar de regenton buiten een grotere waterdruk kan verzorgen dan de douche binnen. Reuvers Recreatie staat voor je klaar voor elke renovatie aan je chalet die je kunt bedenken. Tevens vervangen wij standaard de goot, verzien wij je chalet van een nieuwe overstek en implementeren we led-buitenverlichting. Wij bieden jouw chalet nét dat tikkeltje extra.

Chalet renovatie én verbouwing

Naast renovatie voor het leefbaar houden van jouw chalet, zijn er natuurlijk ook renovaties die niet moeten, maar wel fijn zouden zijn. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een centrale verwarming of een airco die zowel koelt als verwarmd. Denk aan het vervangen van je aluminium kozijnen door mooie kunststof gordijnen met dubbel glas. Of wellicht zou droom je al langere tijd van openslaande tuindeuren of een compleet nieuwe indeling van je chalet. Wij van Reuvers Recreatie staan voor je klaar om ook al deze soort aanpassingen te doen.

Duurzame chalet renovatie

Veel, voornamelijk al wat oudere, chalets en stacaravans zijn niet goed geïsoleerd. Het vervangen van de gevel- en wandbekleding kan het gasverbruik al aanzienlijk verminderen. Wij maken gebruik van wandbekleding met een zeer hoge isolatiewaarde, wat zorgt voor een hoge mate van comfort. Niet alleen je gasverbruik gaat dan omlaag, het geeft ook een heel andere uitstraling aan je chalet. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Zoek je ook een maatwerk chalet of wil je er een laten renoveren?

Offerte opvragen?

Neem contact met ons op

Zoek je een CV, Airco, of een ander product voor in je chalet of stacaravan? We helpen je graag!

Welkom bij

Reuvers Recreatie

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

KOFFIE
Melk en suiker naar wens
RISTRETTO
Melk en suiker naar wens
ESPRESSO
Melk en suiker naar wens
THEE
Melk en suiker naar wens
FRISDRANK