Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Over ons

Reuvers Recreatie

Wij zijn Gerard Reuvers en Chris van Dijk, twee jonge mannen met een dijk aan ervaring in de chaletbouw industrie. Door deze ervaring én door het werken met alleen de beste materialen kunnen wij doen wat we het liefste doen; zoveel mogelijk mensen gelukkig maken met hun droom recreatiewoning. Dat is waar het écht om draait bij Reuvers Recreatie.

“We beseffen dat je op het punt staat jouw levensproject aan ons toe te vertrouwen. Daarom zijn we meer dan gedreven om voor jou iets moois te bouwen. We beloven je naast een fantastisch chalet vooral een onvergetelijke ervaring.” ~ Chris van Dijk

De ideale partner voor uw recreatiewoning

Reuvers Recreatie is een snelgroeiende onderneming met enthousiast personeel dat staat te springen om met jouw project aan de slag te gaan. Samen vormen wij een goed team dat vakkundig werk aflevert in de recreatiesector.

Naast ons vakkundig werk leveren wij veel meer dan dat. Wij zorgen voor structuur, wij zorgen voor nette werkomstandigheden en oplevering, wij zorgen voor duidelijke communicatie en komen onze afspraken altijd netjes na. Maar buiten het feit dat we garant staan voor niks minder dan de allerbeste kwaliteit, staan we bekend om onze goede adviezen, deskundige begeleiding en onze professionele service.

Doordat we al onze recreatie woningen van maatwerk chalets tot stacaravans tot Tiny houses zelf kunnen vervoeren met onze eigen vervoersmiddelen, kunnen we de transportkosten makkelijker laag houden. En uiteraard ook hier geen verrassingen, wij kunnen altijd op voorhand een offerte voor u berekenen. Maar ook bij u op locatie kunnen wij bouwen. Wij passen ons aan op uw wensen. Wij zijn in staat om uw droomchalet tegen een zeer scherpe prijs aan te bieden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Ons team komen versterken?

Ben jij nog opzoek naar een baan in de recreatiesector? Kijk dan eens naar onze vacatures.

Zoek je ook een maatwerk chalet of wil je er een laten renoveren?

Offerte opvragen?

Neem contact met ons op

Zoek je een CV, Airco, of een ander product voor in je chalet of stacaravan? We helpen je graag!

Welkom bij

Reuvers Recreatie

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

KOFFIE
Melk en suiker naar wens
RISTRETTO
Melk en suiker naar wens
ESPRESSO
Melk en suiker naar wens
THEE
Melk en suiker naar wens
FRISDRANK