Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Transport

Vakkundig chalet transport

Naast het bouwen en verkopen van diverse chalets, stacaravans en Tiny Houses zijn wij ook gespecialiseerd in het vervoeren van alle mogelijke recreatiewoningen. Onze specialisten staan voor u klaar, dus ook voor uw chalet transport.

Chalet transport

Ook als u geen chalet, stacaravan of Tiny House van ons heeft, zijn wij er voor uw transport. Het transport van uw recreatiewoning is natuurlijk altijd een beetje spannend. Er zit natuurlijk veel geld, zorg en liefde in uw recreatiewoning. Dus dan is het natuurlijk de bedoeling dat uw recreatiewoning heelhuids van A naar B komt.

Gespecialiseerde transporteurs

Bij het transporteren van recreatiewoningen komt regelmatig best wel wat werk en expertise kijken, waardoor dit niet voor ieder bedrijf is weggelegd. Dit moet namelijk met uiterste zorg gedaan worden. Onze specialisten hebben al heel wat ervaring in dit soort transport waardoor geen klus voor ons te gek of te groot is. Ook is uw recreatiewoning tijdens het transport via ons verzekerd tegen schade.

Wij vervoeren uw recreatiewoning veilig en verantwoord van A naar B. Ongeacht op welke locatie A en op welke locatie B ligt. Reuvers Recreatie vervoert uw recreatiewoning door heel Europa. Tevens zijn wij in het bezit van alle mogelijke vergunningen en ontheffingen om probleemloos uw transport te kunnen doen. En mocht er nu toch een ontheffing of vergunning nodig zijn op uw geplande route die wij nog niet in bezet hebben, dan wordt ook deze uiteraard op voorhand geregeld.

Meer dan ‘slechts’ transport

Van vakantiepark tot weiland tot bouwplaats. Ongeacht waar uw recreatiewoning staat of naartoe moet, wij van Reuvers Recreatie doen het allemaal. Maar daar blijft het niet bij. Wij doen nog graag dat stapje extra voor u. Als uw recreatiewoning vervoerd wordt naar zijn definitieve standplaats, dan kunnen wij bijvoorbeeld ook uw recreatiewoning op de standplaats gehele aansluiten op de nuts voorzieningen (tegen meerprijs).

Zoek je ook een maatwerk chalet of wil je er een laten renoveren?

Offerte opvragen?

Neem contact met ons op

Zoek je een CV, Airco, of een ander product voor in je chalet of stacaravan? We helpen je graag!

Welkom bij

Reuvers Recreatie

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

KOFFIE
Melk en suiker naar wens
RISTRETTO
Melk en suiker naar wens
ESPRESSO
Melk en suiker naar wens
THEE
Melk en suiker naar wens
FRISDRANK